Masukkan 200 ml air mendidih, saus tomato Maggi, jus lemon, gula, sos plum, cuka dan kicap. Gaul rata dan biarkan mendidih selama 2 minit.

BAHAN-BAHAN
ARAHAN PENYEDIAAN
Masukkan 20ml air ke dalam 10g tepung kentang dan gaul rata.
Panaskan kuali dengan 25g minyak masak dengan api sederhana-rendah. Masukkan sayur campur, tomato ceri, lada benggala hijau, kiub nanas dan bawang merah yang telah dipotong dadu dan tumis hingga harum. Masukkan sos ke dalam kuali kemudian kacau sebati.
Bakar Harvest Gourmet Schnitzel dari keadaan beku pada suhu 180 darjah celcius selama sekitar 12 hingga 15 minit. Sebagai alternatif, jika anda tidak mempunyai ketuhar, goreng Harvest Gourmet Schnitzel hingga kekuningan.
Panaskan kuali dengan 15g minyak masak dengan api sederhana-rendah. Masukkan bawang putih, telur yang telah dipukul ke dalam kuali dan tumis hingga wangi. Masukkan nasi ke dalam kuali, kacau goreng dengan kuat. Masukkan garam secukup rasa dan perasa cair Maggi dan gaul rata.