Masukkan kobis, air dan minyak masak dalam periuk, rebus dan reneh selama 35 minit.
BAHAN-BAHAN
1 kepala Kobis
2 liter Air
1 sudu besar Minyak Masak
1/2 paket Harvest Gourmet Stir Fry Mince
20 gram Konbu
1 unit Tomato
1 unit Tofu Lembut
2 1/2 sudu besar Perasa Cendawan
2 sudu besar Tepung Kentang
2 tangkai Daun ketumbar
3 sudu besar Cuka Hitam
ARAHAN PENYEDIAAN
1.
2.
Dalam periuk, tuangkan stok kobis 1.5 liter, Harvest Gourmet Stir Fry Mince, konbu yang direndam, biarkan mendidih.
3.
Masukkan tomato yang dipotong dadu, tauhu lembut yang dipotong dadu, dan masukkan perasa cendawan. Masukkan tepung kentang yang dilarutkan. Reneh hingga pekat.
4.
Hiaskan dengan daun ketumbar dan hidangkan bersama cuka hitam.
MAKLUMAT NUTRISI
Typical values
Per Serving
Tenaga
113.3 Kilocalories
Protein
5.6 Grams
Karbohidrat
12.3 Grams
Lemak
5.1 Grams